tynningobrand

Senaste inläggen

Av Brittmarie - 14 augusti 2014 20:51

Idag träffade vi vår besiktningsman för ett första möte sedan dagen efter branden.

Det är bra att vi inte har haft bråttom för nu har vi lättare att se klart på saker och ting.När huset brunnit ner frågade vi oss "kan man sörja ett hus"? JA det kan man. Nu går vi vidare!

Vi har fått en hel del att fundera på efter dagens möte. Vill vi ha ett likadant hus som det vi hade eller vill vi bygga något annat.

if bygger en kopia av det gamla huset och bygger vi kan vi väja hur huset skall se ut. Bygger if blir det enklare för oss och bygger vi själva blir det mer komplicerat. Vi har mycket att fundera på.
ANNONS
Av Brittmarie - 11 augusti 2014 20:48

Vårt hus är fullvärdesförsäkrat hos if. Dagen efter branden träffade vi en besikningsman vid brandpalsen. Brandresterna dokumenterades och vi fick en första övergripande information. Sedan dess har vi haft telefon och mail kontakt med besikningsmannen.

På torsdag den 14/8 2014 skall vi ha vårt första möte på Barks väg i Solna för att ha en genomgång av "ärende brandskada".


ANNONS
Av Brittmarie - 10 augusti 2014 18:18

Den 19 maj i år brann vårt fritidshus på Tynningö ned till grunden. Nu har tre månader förflutit och vi skall starta processen med att ersätta vårt hus.

Jag vill med denna blogg berätta om allt som sker fram tills dess att vi kan flytta in i ett nytt hus. Detta är en blogg jag själv saknade när det "ofattbara" hände, att förlora ett älskat hus. Det är min förhoppning att denna blogg kommer att kunna vara ett stöd för andra som drabbas. 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se